• Hello visitor!

    We are happy to see you have stopped by and hope you will consider registering with our community. Whether you have a question related to an upcoming cruise or just want to meet other fellow cruisers, you are always welcome!

    Hope to see you on the forums soon!

nike air max tailwind 4 tokyo

9nbkjxqi

Deckhand

De Nike Air Max Tailwind IV is een old school sneaker die door zijn gedurfde kleurstellingen zeker de aandacht van veel mensen zal trekken. Het waardefoot.com heeft een indrukwekkende moderne uitstraling, die verkrijgbaar is in verschillende tinten, waardoor het goed past bij elke outfit. Afgezien van het eersteklas ontwerp van het paar, is het comfort dat het biedt eersteklas, consistent met de Air Max-serie, en biedt het de dragers langdurige gezelligheid, ondanks dat ze de hele dag op de been zijn.

Sinds de Nike Air Max Tailwind IV in 1999 de sneakermarkt verwierf en langzaam verdween toen we het nieuwe decennium bereikten, heeft de Nike Air Max Tailwind IV vrij recent een vrij warm onthaal gekregen. Het nike schoenen dames roze paar nadert zijn 20e verjaardag en komt in volle levendigheid aan onder de thema's van een Tokyo-colorway. Het paar neemt neonlichten in zich op en vertaalt het bovenop veel van zijn suède en mesh-constructie, het paar ziet een belangrijk gebruik van een glad violet over de meest naar buiten gerichte overlays met biezen die elk gedurfd gedeelte segmenteren in felroze.

Unders, die hun eigen texturen en bevestigde hardshell-mallen dragen, geven de voorkeur aan koele tinten met een ijsblauw dat niet veel lijkt op de geliefde nike air max tailwind 4 tokyo GariGari-Kun-ijslolly's van het land. Stukjes sparrenhout verfraaien verder de kleinere details - namelijk de eyestay-band, randen van het luchtbelvenster en openingen van de hiel - met teamsinaasappels die hetzelfde doen over de miniatuur-swoosh bij de teen en aan de achterkant geplaatste verfraaiingen.

De Nike Air Max Tailwind 4 "Pure Platinum/Hydrogen Blue" is de nieuwste colorway Koop nu van de klassieke hardloper en zal dit voorjaar debuteren. Met een schoon platina-bovenwerk met 3M reflecterende details, wordt de hardloper geaccentueerd met lichtblauwe tinten die de tong, veters en tussenzool sieren, terwijl een gedurfdere blauwe tint wordt gebruikt voor de Swoosh-logo's. Ten slotte versterkt een gradiënt van grijze tinten op de geribbelde zijpanelen, gevolgd door volt voor het interieur van de Air Max-eenheid het ontwerp.

Sale schoenen voor heren en dames | Beste schoenen voor hardlopen Nike, Asics, Reebok - waardefoot.com
 
Top