• Hello visitor!

    We are happy to see you have stopped by and hope you will consider registering with our community. Whether you have a question related to an upcoming cruise or just want to meet other fellow cruisers, you are always welcome!

    Hope to see you on the forums soon!

Asics GT-1000 10 Groen

jiwdhjd9

Deckhand

De 10e verjaardag van de GT-1000™ hardloopschoen is een grote stap exclusiverunning.com voorwaarts in waar dit model voor staat. Ontworpen voor de hardloper met een actieve levensstijl, ze zijn op zoek naar een lichtgewicht trainer voor dagelijks gebruik met uitstekende demping. Het bovenwerk is opnieuw ontworpen met een nieuw ontworpen mesh dat zich aanpast aan de natuurlijke vorm van je voet en tegelijkertijd een comfortabele grip op de middenvoet biedt.

Met de toevoeging van een geïntegreerd ondersteuningssysteem verbetert deze toepassing de pasvorm van de hiel en zorgt voor een veiliger gevoel. Asics Schoenen Heren Outlet Door een duurzamere ontwerpbenadering te gebruiken, gebruikt deze schoen ook minder middelen om de inlegzool te kleuren. Met een laag GEL®-technologie demping in de hiel om de schokabsorptie te verbeteren, integreert de schoen ook een FLYTEFOAM®-tussenzoolmateriaal dat een zachter en meer ondersteunend gevoel geeft bij een voetstap.

Ten slotte bestaat het DUOMAX®-ondersteuningssysteem uit een stevigere dichtheid van schuim dat op de mediale zijde van de tussenzool is geplaatst om de uitgesproken binnenwaartse rol (overpronatie) van de voet te verminderen en tegelijkertijd de stabiliteit te Asics GT-1000 10 Groen verbeteren. De Asics GT-1000 is een vaak over het hoofd gezien juweel van een schoen . De eerste update van deze schoen is een evolutie van de winnende formule van het origineel, met een paar verbeteringen om het aantrekkelijker te maken voor hardlopers die behoefte hebben aan gestructureerde demping en een solide performer tegen een redelijke prijs.

De Asics GT-1000 3-schoen 100% authentiek voor dames biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht - met zachte demping en ultieme responsiviteit, zodat je razendsnel kilometers kunt maken zonder de focus op de baan te verliezen. Door een aantal ondersteunende functies op zijn lichtgewicht frame te stapelen, zal deze Asics-hardloper je trouwe metgezel zijn, of je nu je racefitness opbouwt of je uithoudingsvermogen test op de racedag.

Asics Online - Asics Gel schoenen Te koop. Hardloop- & tennisschoenen | exclusiverunning.com
 
Top